VIDEO | Homo-erotische "Right in front of my salad?" doet internet verstommen

10/08/2017 - 07:49
Beeld: Pixabay
Salade
De voorbije week is het internet in de ban van de meme "Are you serious? Right in front of my salad?!".

Een meme (spreek uit: miem) is een term die gebruikt wordt om een concept te beschrijven, dat zich via het internet van persoon tot persoon aan een hoog tempo verspreidt. De term is verwant aan het concept van memes, hoewel deze term een veel bredere categorie van culturele informatie aanduidt. In de praktijk wordt met een meme meestal een bepaalde vorm van internethumor of -grap bedoeld, die zijn oorsprong binnen of buiten het internet vindt. Voor mensen die niet actief gebruik maken van het internet, kan de humor van memes soms vreemd of moeilijk te begrijpen zijn.

"Are you serious? Right in front of my salad?!" is ergens in juli ontstaan toen iemand op Tumblr onderstaande clip ontdekte. Nadien werd het citaat "Echt? Precies voor mijn salade?!" gelinkt aan allerhande andere situaties.

Homoporno

Wat deze meme anders dan de andere maakt, is zijn oorsprong. De clip komt uit 'Private Lesson Part 3'.

In de bewuste scène zie je twee mannen met alleen een schort aan achter een keukenbar staan, terwijl een vrouw aan de andere kant rustig een salade eet. Voor de kijker is het duidelijk dat de mannen neuken, maar de vrouw ziet het niet. Tot ze het plots doorheeft.

Onzedig gedrag

Dan zegt ze, helemaal verbaasd: "Are you serious? Right in front of my salad?!". Dat ze haar salade wil beschermen tegen onzedig gedrag, leidt tot de grap.

Opgelet: onderstaande video is expliciet.

Bron: 

Gay Star News, EenVandaag